duminică, 5 iulie 2009

Revolutia nu va aparea pe ecranele televizoarelor. Nimic nu va aparea la televizor.

…sau daca apare nimeni nu va observa.

Revolutia nu iti va oferi puteri politice, masini de lux, medicamente antidepresive. Va transforma aceste lucruri in lucruri inutile.

Revolutia nu te va ajuta sa iti dezvolti masa musculara sau sa iti tonifiezi abdomenul. Te va face sa te simti bine in corpul tau asa cum este el.

Revolutia nu va pune in fruntea guvernelor pe omul potrivit care sa stabileasca o conduita a corporatiilot. Va distruge controlul, guvernul, limitele si corporatiile.

Revolutia nu iti va da super-puteri, pentru a crea si pentru a avea curajul sa iti rezolvi conflictele. Va da la o parte orice obstacol care te impiedica sa iti exerciti puterile si sa iti folosesti talentele pe care le ai deja.

Revolutia nu va pune capat violentei, luptelor sau conflictelor individuale. Dar iti va oferi sansa de a milita pentru cauzele personale.

Revolutia nu va pune sexele, etniile si nationalitatile la un nivel de egalitate. Va topi barierele ce te diferentiaza.

Revolutia nu te va face atotputernic. Ii va face pe altii sa te ajute si pe tine sa ai grija de ei.

Revolutia nu iti va oferi femeia sau barbatul visurilor. Va scoate in evidenta frumusetea unica a persoanei care este deja langa tine.

Revolutia nu te va hrani tot timpul, nu te va adaposti tot timpul si nu vei fi sanatos mereu. Dar foamea, setea, frgul si boala te vor deranja mult mai putin.

Revolutia nu iti va da in sfarsit ceea ce meriti. Iti va da comori pe care nimeni nu le-ar merita vreodata , exact ca si cum ai avea o durere pe care nimeni nu ar putea sa o explice.

Revolutia nu va fi simpla, curata si frumoasa. O sa te ajute sa gasesti un sens si in lucrurile dificile, iti va da curajul sa infrunti complexele si contrazicerile, te vei murdari si iti va placea sa stai murdar.

Revolutia nu va avea loc maine. Nu va avea loc niciodata.
Revolutia are loc chiar acum. Ea este un univers ce alearga paralel cu acesta asteptandu-te pe tine sa le inversezi locurile.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu